Walter Vree

Walter Vree ontwerpt en bouwt meubels op maat, vóór en in uw interieur.

Walter Vree is meubelmaker en interieurbouwer voor zowel de particuliere als zakelijke sector. Met een achtergrond aan het Amsterdamse Hout- en Meubileringscollege alsmede een opleiding en ervaring in de scheeps- en jachtbouw, bouwt Walter Vree op vakkundige wijze aan een aanvulling op uw interieur.

Walter Vree is gevestigd te Assendelft als lid van Coopoeratie werkplaats Assendelft. Op deze locatie zijn diverse hout- en metaalbedrijven gevestigd. Grote en uitdagende projecten kunnen hierdoor gezamenlijk worden besproken en uitgevoerd. Dit maakt de mogelijkheden bij het ontwerpproces en de productie van zowel meubel- als interieur werk onbeperkt. Bij elk project worden hoogwaardige resultaten gerealiseerd, passend bij uw interieur en wensen.

Om geen onnodige schade toe te brengen aan mens en milieu werkt Walter Vree alleen met zorgvuldig geselecteerd hout, waarvan met zekerheid kan worden vastgesteld dat dit niet van dubieuze afkomst is. Met eerlijk materiaal wordt stijlvol werk vervaardigd dat gebruiksvriendelijk en comfortabel in gebruik is.